Verandazeilen en Elektrische screens, oftewel de Gondula & Gondula Deluxe

Verandazeilen overzicht

De verandazeilen van Gonja Tenten zorgen ervoor dat u langer kunt genieten van uw tuin en terras. Om uit de wind te zitten of om een extra ruimte te creëren kunt u door ons electrisch oprolbare verandazeilen laten plaatsen. Deze kunnen geheel transparant worden gefabriceerd of met een borstwering. Wij produceren het geheel naar uw wensen.

 

De verandazeilen zorgen voor een aangename temperatuur en zorgen er bovendien ook voor dat deze temperatuur langer blijft hangen. Ook kunt u nog steeds van uw tuin en omgeving genieten. U kunt bij ons terecht voor tal van situaties. Uw keuze wordt bepaald door de gewenste uitvoering (ramen, kleurstelling, afwerking en vormgeving). Op deze wijze creëert u extra leefruimte. Gonja Tenten voorziet u graag van een passende offerte.

Ervaar zelf wat de mogelijkheden zijn tijdens een bezoek aan ons bedrijf, of maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis voor een advies op maat. U kunt ons op werkdagen gerust bezoeken om de mogelijkheden te bespreken, of u kunt telefonisch contact opnemen met het nummer: +31.475 582367 of e-mail naar info@gonjatenten.nl. U bent altijd van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen en te kijken wat bij u de mogelijkheden zijn.

Op maat gemaakte verandazeilen, oftwel De Gondula

 

De Gondula, het unieke verzandazeil uitgevoerd met hoogwaardige kwaliteit zeildoek en een excellente afwerking is de ideale oplossing voor hen die zomers en winters willen genieten onder een behaaglijke overkapping.

Lees verder

Elektrische en transparante screens, oftewel De Gondula Deluxe

 

De elektrische ‘oprolbare’ screens zorgen ervoor dat u langer kunt genieten van het buitenleven, maar een ander bijkomend voordeel is dat u op deze manier extra leefruimte creëert. De elektrische screen wordt standaard voorzien van een onderhoudsvriendelijke transparante PVC, waardoor het zicht en licht behouden blijft.

Lees verder