Markiezen

Markiezen en zonneschermen

Gonja Tenten BV produceert ook markiezen en zonneschermen. Vele afmetingen en uitvoeringen zijn mogelijk.

Markies; een functionele zonwering met een nostalgische en exclusieve uitstraling!

Gonja Tenten BV produceert markiezen, niet alleen voor het bedrijfsleven bieden wij tal van mogelijkheden, maar ook voor de particulier. Markiezen geven een pand extra uitstraling en attentie waarde. De markiezen zijn leverbaar in honderden kleuren.

Een markies fungeert uitstekend als zonwering en is daarbij absoluut een aanwinst voor uw pand. De standaard markies modellen worden gekarakteriseerd door afgesloten zijkanten. Van welke kant de zon ook schijnt, een markies biedt altijd de optimale bescherming tegen zonlicht, houdt warmte buiten, is praktisch en milieuvriendelijk.

Gonja Tenten fabriceert nostalgische markiezen voor zowel de particulier als de zakelijke markt. Een markies met opdruk aan uw voorgevel zorgt al snel voor meer allure en laat uw winkel opvallen. Is uw bestaande markies versleten, dan kunnen wij deze ook voor U renoveren. Door uw persoonlijke inbreng in uitvoering, vormgeving en afwerking, kiest u de markies die bij uw pand past!

U kunt een keuze maken uit verschillende doek kwaliteiten, volants en systemen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.