ALU tenten

Assortiment Alu- tenten

Gonja Tenten BV produceert alle mogelijke ALU tenten. Vele afmetingen o.a. 8m,10m, 13 en 15m zijn leverbaar (met of zonder constructie). De Alu-tent biedt een veelzijdig en koppelbaar tent systeem met een vrijdragende aluminium constructie, waardoor er geen hinderlijke masten in de tent aanwezig zijn.

Alu-tenten

Al onze alu-hallen zijn perfect inzetbaar voor bijvoorbeeld beurzen, festivals, tentoonstellingen en feesten. Mede door de strakke afspanning van de zeilen zijn ze geschikt voor ieder jaargetij en verschillende weersomstandigheden. Van een lichte constructie tent met een overspanning van 3 meter tot een grote constructie tenten met een overspanning van 20 meter kunnen wij voor u verzorgen.

De aluminium constructie heeft een vrije overspanning, waardoor er geen hinderlijke masten in de tent aanwezig zijn. De Alu tenten zijn leverbaar in verschillende afmetingen. De PVC zeilen zijn brandvertragend en M2 en B1 gecertificeerd.

Transparante daken is een van de recente ontwikkelingen binnen de tenten-wereld. Ook hierin kunt u uw eigen wensen weer laten spreken. Er zijn namelijk diverse combinaties mogelijk zoals een transparant dak met witte zijkanten of een wit dak met transparante zijkanten. Uiteraard is een volledig transparante pagodetent ook een mogelijkheid.

Ook deze tenten kunnen volledig aangepast worden aan de eisen van de klant. Eenvoudige snelle bouw en koppelbaar, maakt het dat deze tenten ideaal zijn voor de verhuur.

Heeft u vragen over onze alu-tenten, informeer gerust naar de mogelijkheden.