Pagode Tenten

Assortiment pagode tenten

De Pagodes worden standaard geleverd met witte zijzeilen (met fraaie boogramen) en dakzeilen, die gemakkelijk open te schuiven of af te sluiten zijn. Het is verder mogelijk om zelf de tent constructie aan te leveren en wij maken op maat gemaakte dakzeilen en omzeilen. Onze tenten kunnen volledig aangepast worden aan de eisen van de klant.

Pagodetenten

De luxe pagodetenten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij vele evenementen. Door de sierlijke en multifunctionele vormgeving hebben deze tenten een exclusieve en feestelijke uitstraling. Wij leveren de pagode tenten in de volgende afmetingen: 3*3, 4*4, 5*5, 6*6, 8*8 meter. Natuurlijk zijn andere afmetingen in samenspraak leverbaar. Natuurlijk ook hoog frequent gelast en voorzien van PVC vlam-vertragend doek.

Vooral de sierlijke, hoge puntdaken maken de tenten bovendien tot echte blikvangers van uw evenement. Gonja Tenten streeft naar de strakke en nauwkeurige afwerking van de zeilen, welke voor vele gekenmerkt wordt als een opvallend detail. In combinatie met de fraai vormgegeven boogvensters maakt dit onze pagodetenten dan ook onderscheidend en uniek in zijn soort.

Uiteraard streven wij ernaar om een zo groot mogelijk assortiment aan te bieden. Door onze ervaring en een goed luisterend oor blijven wij altijd ontwikkelen en aanpassen aan uw wensen.

Gonja Tenten produceert ook vele type party-tenten. Een degelijk gegalvaniseerd ijzerframe of een lichte aluminium constructie vormen de basis van deze tenten.

Gonja Tenten beschikt over een eigen tent-constructie. Eenvoudige snelle bouw en koppelbaar, maakt het dat deze tenten ideaal zijn voor de verhuur.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.