Diverse producten

Assortiment diverse producten

Naast alle mogelijke tenten en zeilen leveren wij ook tal van andere producten, o.a. markiezen, zwembadzeilen, bootzeilen etc. Hieronder treft u enkele producten uit ons productprogramma.

Gonja Tenten BV produceert en levert alle pvc en andere doek toepassingen. Op deze pagina treft u een klein overzicht aan van de vele mogelijkheden. Daarnaast noemen wij bijvoorbeeld voortenten, reclamezeilen, springkussens, aanhanger zeilen en billboards. Door ons omvangrijke machinepark kunnen wij aan vele eisen voldoen. Mocht u vragen hebben, neemt u gerust contact op. Wij zijn u graag van dienst!

U bent altijd van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen en te kijken wat bij u de mogelijkheden zijn.

Markiezen

Gonja Tenten BV produceert ook markiezen. Niet alleen voor de zakelijke markt bieden wij tal van mogelijkheden, maar ook voor de particulier. Markiezen geven een pand extra uitstraling en attentie waarde. De markiezen zijn leverbaar in honderden kleuren.

Lees verder

Loungekussens

Gonja Tenten BV produceert ook op maat gemaakte loungekussens.

Lees verder

Cubola

Gonja Tenten BV vervaardigd ook cubola’s, zowel voor particulieren als horeca gelegenheden. De cubola zorgt voor veel attentie waarde.

Lees verder

Bootzeilen

Gonja Tenten BV maakt ook bootzeilen op maat.

Lees verder

Zwembadzeilen

De zwembadzeilen van Gonja Tenten worden geleverd in vele afmetingen en kleuren. Ons systeem zorgt ervoor dat er geen waterzakken ontstaan.

Lees verder

Parasols verdoeken/vernieuwen

Gonja Tenten BV produceert en verdoekt vele modellen parasols. Geheel uitgevoerd naar de eisen van de klant. Zowel voor particulieren als horeca gelegenheden!

Lees verder

Hangende daken

Gonja tenten is ook de producent van hangende daken. De worden vervaardigd van PVC-zeildoek. Geheel naar de wensen van de klant.

Lees verder