Kederproductie

Assortiment Keder

Een belangrijk aspect van de zeilen zijn de keders. Gonja Tenten BV beschikt over een eigen keder- productielijn.

Keder is een technische textielversterking voor omzeilen, dakzeilen, en andere doeken die gespannen worden. De keder wordt op het PVC-doek gelast, en is daarmee tegelijkertijd het verbindingsstuk van het tentzeil aan het frame/profiel. De keder is gemaakt van een speciaal PVC koord met een enkelzijdig PVC-gecoat geweven polyesterdoek eromheen gelast. Gonja Tenten produceert voornamelijk 2200 dtex keders, maar ook 1670 of 1100 dtex,vanwege de grote variƫteit aan specificaties en toepassingseisen. De keders zijn leverbaar in de kleuren wit, grijs en zwart. Doordat dakzeilen en omzeilen intensief worden gebruikt tijdens het op- en afbouwen van een tent, worden onze dakzeilen en omzeilen standaard geleverd met hoogwaardige 2200 dtex keders. Tevens zijn de 2200 dtex keders zeer sterk en nemen nauwelijks vocht op. Onze keder wordt geproduceerd met hoogwaardige, specifieke materialen van en hoogfrequente lastechnieken.

De keders zijn leverbaar in vele uitvoeringen, waaronder standaard keders, dubbele keders en herstel keders. Nagenoeg alle gewenste keders kunnen door ons geproduceerd worden. Informeert u eens naar de mogelijkheden!

U bent altijd van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen en te kijken wat bij u de mogelijkheden zijn.

Standaard keders

Gonja Tenten BV produceert alle mogelijke standaard keders. Enkele vlag, dubbele vlag, wit of opak doek, alles is mogelijk.

Lees verder

Dubbele keders

Gonja Tenten BV produceert ook dubbele keders. Geheel volgens de specificaties van de klant.

Lees verder

Herstel keders

Gonja Tenten BV produceert diverse herstel keders. De oplossing voor vervanging van uw oude keders aan zeilen.

Lees verder