Uw verandazeilen geheel op maat: De Gondula

De Gondula

Gonja Tenten BV produceert alle mogelijke terrasschermen/verandazeilen. Vele afmetingen en uitvoeringen zijn mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden via info@verandazeilen.nl of neem contact op d.m.v. 0475-582367.

Verandazeilen: De Gondula

Een veranda is een mooi verlengstuk van uw woning en bijzonder functioneel. Buiten leven is het mooiste wat er is. Het weer laat dit echter niet altijd toe. Alle producten, waaronder de verandazeilen van Gonja Tenten worden op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Op onze website treft u alle informatie aan over de Gondula en Gondula Deluxe.

De verandazeilen van Gonja Tenten bieden de ideale oplossing om het terrasseizoen te verlengen. De Gondula, het unieke verandazeil uitgevoerd met hoogwaardige kwaliteit zeildoek en een excellente afwerking is de ideale oplossing voor hen die zomers en winters willen genieten onder een behaaglijke overkapping.

De Gondula biedt een uitstekend (en voordeliger) alternatief voor vaste wanden of glazen schuifwanden, ook heeft de Gondula het voordeel dat elk element als deur functioneert. De meeste verandazeilen worden voorzien van oprolbare ramen, zodat u in de zomermaanden het scherm niet hoeft te verwijderen. Met behulp van (onzichtbare) ritssluitingen kan de Gondula volledig geopend of gesloten worden.

De Gondula, geheel bestaande uit PVC-zeildoek wordt geheel op maat gefabriceerd en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen, van klein tot groot en in iedere gewenste kleurstelling. Voor de commerciële markt hebben wij een alternatief systeem ontwikkeld, het zogenaamde rolsysteem, ideaal voor horeca-gelegenheden en clubhuizen.

De verandazeilen zorgen voor een aangename temperatuur en zorgen er bovendien ook voor dat deze temperatuur langer blijft hangen. Ook kunt u nog steeds van uw tuin en omgeving genieten. U kunt bij ons terecht voor tal van situaties. Uw keuze wordt bepaald door de gewenste uitvoering (ramen, kleurstelling, afwerking en vormgeving). Op deze wijze creëert u extra leefruimte, en een bijkomend voordeel van de Gondula is dat het geen invloed heeft op de WOZ-waarde van uw huis! Daarbij biedt Gonja Tenten© deskundige montage.

  • Kwaliteit
  • Lange levensduur
  • Vrij uitzicht naar buiten
  • Regen-en winddicht
  • Alle maten en uitvoeringen
  • Eenvoudige (de)montage
  • Optimaal maatwerk
  • Meerwaarde voor uw woning

Bekijk ook www.verandazeilen.nl voor meer detailleerde informatie.