Elektrische, transparante screens: De Gondula Deluxe®

Gondula Deluxe

Gonja Tenten BV produceert ook een geheel elektrische variant van de Gondula. Deze is vooralsnog alleen toepasbaar op haakse hoeken en kan geleverd worden in geheel transparant of met een borstwering van PVC- zeildoek. Het wordt gefabriceerd geheel naar de wensen van de klant.

Transparante, oprolbare screens- Gondula Deluxe

De opmars van verandadaken en terrasoverkappingen in Nederland heeft geleid tot een toenemende vraag naar mogelijkheden om deze volledig te sluiten.

Voor wie het uitzicht naar buiten wil behouden maar wel uit de koude wind wil zitten, biedt de Gondula Deluxe met transparant venster een uitkomst. Gonja Tenten® heeft de duurzaamheid en ontwikkeling van de Gondula Deluxe® jarenlang getest. De Gondula Deluxe is een elektrische variant van de Gondula® en wordt standaard voorzien van een onderhoudsvriendelijke transparant PVC, waardoor het zicht en licht behouden blijft. De transparante folie kan geheel volgens uw wensen worden geproduceerd. Voor het ruimtelijk effect wordt veelal gekozen voor maximaal transparant.

De Gondula Deluxe wordt aan de zijkanten voorzien van een rits, welke in de speciale zijgeleiders gefixeerd wordt. Omdat er hierdoor geen opening meer langs de zijgeleider is en het doek niet-winddoorlatend is, vermijd u de koude wind en storende insecten. De Gondula Deluxe is alleen toepasbaar op haakse openingen.

Dit elektrische scherm biedt enkele grote voordelen zoals optimaal comfort, luxe en gebruiksgemak van het allerhoogste niveau. Voorbeelden hiervan zijn: koordloze bedieningen en op afstand bedienbare producten. Door het bedieningssysteem kunt u slechts met één druk op de knop het scherm in iedere gewenste stand geplaatst worden, afgeschermd tegen regen, kou en wind.